price calculator
Vores virksomhed

EuroPhoner blev etableret i 2008 med to ansatte, der arbejder i et hyggeligt hus i Gentofte, Danmark. Der er sket meget siden da. Efter en kort tid, vi flyttede ind i større lokaler på Marielundvej i Herlev. Og efter et år, da vi var op til 8 medarbejdere, vi tog springet og flyttede igen - denne gang til større og bedre kontorer på Herlev Hovedgade 119. Det er vigtigt at have behagelige, komfortable og lyse arbejdsforhold i en virksomhed som udfordrende som tidsbestilling. I dag har vi mere end 30 højtuddannede fuldtidsansatte, der arbejder i vores Herlev kontorer. Som en naturlig del af vores udvikling, og i henhold til vores forretningsplaner, har vi også åbnet en afdeling i den smukke norske hovedstad Oslo. En afdeling ligger i Sverige er på tegnebrættet og forventes at være etableret i januar 2013.

EuroPhoner tilbyder blot ét produkt - tidsbestilling. Dette er en bevidst strategi fra vores side. Mange telemarketing virksomheder ekspandere til en række områder inden for telemarketing med risiko for aldrig at opnå en sand kernekompetence. Det vil aldrig være tilfældet EuroPhoner. Vi mener, at hvis du ønsker at være den bedste, skal du fokusere på og finpudse dine færdigheder på ét område - og kun ét område. Og vores fortjeneste vækst og tilfredse tilbagevenden kunder bekræfter os i vores tro og vores strategi. EuroPhoner er vokset mere end 100% hvert år siden det blev etableret.

Hos EuroPhoner, vores medarbejdere har en gennemsnitsalder på 45. Langt de fleste af dem er kommet til os fra andre telemarketing virksomheder. Vi føler, at EuroPhoner har tiltrukket disse vitale og højtuddannede mennesker ved at tilbyde faste lønninger, pensioner, frokost og frugt programmer og behagelige, lyse omgivelser. Men vigtigst af alt, tilbyder vi stabilitet, uafhængige arbejdsmetoder, indflydelse på arbejdspladsen og en stor kontormiljø. EuroPhoner mest iøjnefaldende styrke er dets personale tilgang til arbejdet, hinanden og menneskelige mangfoldighed. Vi kan med stolthed sige, at EuroPhoner ikke har tabt en enkelt valuable medarbejder i næsten 4 år. Det må være noget af en bedrift inden for telemarketing - og især når det kommer til tidsbestilling.

EuroPhoner er en ambitiøs virksomhed med en realistisk plan. Vores plan er at levere modersmål tidsbestilling i hele Skandinavien. For at opnå dette, vil vi åbne afdelinger i Danmark, Norge og Sverige inden for de første fem år af vores virksomheds eksistens. Dette vil gøre det muligt for store virksomheder med den samme opsætning eller krav om at bruge bare en telemarketing service, når de søger forretningsaftaler i Skandinavien. Når alle 3 afdelinger fungerer problemfrit for kunder og medarbejdere (såvel som økonomisk), vil ekspansion på det tyske marked være det næste skridt. Denne plan skal sikre, at medarbejdere med de færdigheder og renteniveauet kan udvikle sig til nye stillinger og jobbeskrivelser.

David Steven Vinge
CEO